Ana Sayfa » , , , , , » Metro Last Light Torrent İndir

Metro Last Light Torrent İndir

Yazar Zamunda Torrent on 17 Mayıs 2013 Cuma | 19:21:00

metro last light full 2033 indir torrent indir full teklink tek part indir metro last light torrent oyun indir


Oyun Hakkında:

Amaçsızca koşuyor, ayaklarımın artık durmam gerektiğini söylediğini duyuyordum. Ama ne işe yarar, yaratık arkamdaydı. Korku, tüm vücudumu sarmış, kanım bedenimden tamamen çekilmişti. Kurtulma şansımın olmadığını bile bile koşuyordum. Ayaklarım, morarmıştı."

"Koridorun sonunu hala göremiyordum. Nedendir bilinmez ama korktuğumu artık hissetmemeye başlamıştım. Tam o anda, uzakta bir insan gördüm ve ona "kardeşim" diye bağırarak koştum. Ve işte o an geldi, insanlığın bittiği o an; kardeşim dediğim insan, beni tam anlımın ortasından, hiç düşünmeden vurdu."

Savaş ile beraberinde gelen korku, tüm bedenleri sardı. Hikaye, Metro 2033 ile bitmiyor aksine daha yeni başlıyor. Dmitry Glukhovsky tarafından oluşturulan bu başyapıt, yeryüzünün yaşanmaz hale geldikten sonraki konulara değiniyor. İnsanlar maskesiz yaşanmayan yeryüzünü terk etmiş, metro tünellerine sağınmış. Tabii bu dar metro tünellerinde de terörün ayak sesleri rahat bir şekilde duyulabilmekte.

İşte Metro 2033 ile yaratıkların bizlere nasıl cehennem hayatını yaşattıkları görmüştük. Sıradaysa insanlar arasındaki çekişmeler, gruplaşmalar ve hatta sıcak temaslar var. Metro: Last Light'ta yaratıklar, insan soyunu yok etmeye çalışıyor. İnsanoğlu ise yine hırs, kıskançlık, kin ve nefret içinde bu duruma gözlerin yummuş kendi türü ile savaşıyor. 

nsanoğlunun zor durumlarda bile kendi arasında savaşabileceğini gösterecek olan olan Last Light, yapımcılara göre sıradan bir FPS ya da hayatta kalma oyunu olmayacakmış. Aksine, çoğu oyunda görmediğimiz ve alışık olmadığımız psikolojik unsurlar, insanlar arası çekişme ve bunun gibi pek çok konu, bu oyunda işlenecek. Zira yapımcı firmanın bu konularda çok iddialı olduğunu söylemek isteriz.

Oyunun geliştiricisi koltuğunda oturan 4A Games, altında kendi imzasını attığı 4A Engine adlı grafik motorunu Metro: Last Light'ta kullanıyor. Her ne kadar bu grafik motoru ile çok fazla bir oyun görmesek de yayınlanan görüntü, video ve diğer medya ürünleri ile başarılı bir teknoloji olduğunu anlayabiliyoruz. Tabii her şey grafik motoru ile bitmiyor onun kullanılması da önemli bir husus. Zira motorun bu firmaya ait olduğunu düşünürsek sanırım herkesten çok 4A Games bu motoru konuşturabilir.

Sistem Gereksinimleri:
Minimum

Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 or 8
CPU: 2.2 GHz Dual Core
RAM: 2GB
Direct X: 9.0c
Ekran Kartı: DirectX 9, Shader Model 3 uyumlu NVIDIA GTS 250 veya HD Radeon 4000 serisi üstü
Önerilen


Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 2.6 GHz Quad Core 
RAM: 4GB
Direct X: 11
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 580/660 Ti veya HD Radeon 7870 üstü

Oyun İçi Görüntüler:





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ana Sayfa |
  • Reklam Ver
  • Copyright © 2013. Zamunda Torrent Film Oyun Dizi İndir - Torrent İndir -